-5.2 C
Kyiv
Субота, 14 Грудня, 2024

Млинці Клопотенка: рецепт ідеальних млинців на Масляну 2024
(health.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Кожний кухар має власні кулінарних секрети, Євген Клопотенко – не виняток. Один з них –  щодо приготування млинців. Рецепт смачної страви і дієві поради шефа – у матеріалі Факти ICTV.

Як приготувати млинці Клопотенка: поради

Щоб отримати млинці тонкі за рецептом Клопотенка, шеф рекомендує дотримуватися певних правил та пропорцій продуктів.

  • Для тіста кухар радить брати всі інгредієнти кімнатної температури.
  • Додавати борошно слід поступово. А щоб уникнути утворення грудочок, слід ретельно перемішувати інгредієнти.
  • Після змішування тісто треба залишити хоча б на 10 хв, за цей час відбудуться хімічні реакції і воно відпочине.
  • Млинці Клопотенка не містять забагато цукру, кількість можна регулювати за власним смаком, але шеф застерігає, якщо його буде забагато, млинці можуть підгоряти.
  • Що жирніше молоко, тим насиченіший смак млинців.
  • Щоб вийшли млинці тонкі за рецептом Клопотенка – підготуйте посуд для випікання. Кухар рекомендує використовувати для цього пательню з антипригарним покриттям, яку можна злегка змастити олією. Або ж смажити млинці на звичайній, попередньо змащуючи поверхню шматочком сала, саме так завжди робити наші пращури.

Млинці Клопотенка: рецепт

За словами Євгена Клопотенка, готувати – це просто. Його поради допоможуть швидко навчитися пекти смачні тонкі млинці, що стануть ідеальною основою для будь-яких начинок.

Зараз дивляться

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини