У червні на ринках та прилавках супермаркетів вже багато стиглої та соковитої полуниці. З неї можна приготувати не лише ароматну випічку, а й шоколадні цукерки, а також натуральне морозиво. theLime підібрав простий рецепт морозива-сендвіча з трьох інгредієнтів, яким поділилися на сторінці veseliyseli в Instagram.
Читайте також: Глазуровані сирки можна приготувати вдома: як зробити з начинкою з полуниці.
Інгредієнти: вершки жирністю 33% (500 мл), згущене молоко (250 г), печиво квадратної форми (18 шт.), полуниця (300 г).
Форма розміром 22*22 см.
Приготування:
У глибокій мисці з’єднуємо холодні вершки та згущене молоко (не варене). Збиваємо за допомогою міксера, щоб вийшла стійка та густа маса.
Полуницю заздалегідь промиваємо у проточній воді, видаляємо плодоніжки. Подрібнюємо ягоди за допомогою виделки в однорідну масу – так, як показано на відео.
Змішуємо вершкову масу з полуничною.
Читайте також: Смачний полуничний чизкейк можна приготувати без випічки: простий рецепт.
Беремо будь-яку форму, на дно викладаємо печиво, наприклад, квадратне з шоколадом, як у автора відео. Зверху заливаємо все вершково-ягідною масою, розрівнюємо та знову викладаємо шар печива.
Ставимо в морозильну камеру на 4-5 годин, щоб морозиво застигло.
Потім виймаємо із форми і нарізаємо на порційні шматочки.
Подаємо домашнє морозиво-сендвіч до столу та насолоджуємося смаком.
Переглянути цей допис до Instagram