4.6 C
Kyiv
Четвер, 29 Лютого, 2024

Кабачкова піца | Lady. Жіночий журнал про красу та здоров’я
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніше

Продукти для блюда

  • рецепт на (діаметр 26см)
  • кабачки — 300 гр.
  • сіль 1 ч.л.
  • яйця – 2 шт.
  • спеції (базилік сушений часник)
  • мука — 3 ст.л.
  • томатний соус – 2 ст.л.
  • помідор – 1 шт.
  • шинка – 80 гр.
  • сир моцарела — 80 гр.
  • маслини

Як готувати?

1) Кабачки натерти на тертці, посолити та перемішати.

Залишити на 5 хвилин|мінути|, щоб вони пустили сік.

2) Кабачки добре віджати, давити яйця, спеції за смаком та борошно.

3) Викласти кабачкове тісто на сковороду, змащену олією, обсмажити 10 хвилин під закритою кришкою на помірному вогні

4) Перевернути кабачковий млинець, змастити томатним соусом, зверху викласти половину сиру, далі ковбасу(шинку) і помідори, і зверху половину сиру, що залишилася.

Маслини до смаку.

Накриваємо кришкою і готуємо ще 5-10 хвилин на помірному вогні

Приємного вам апетиту та перегляду, мої дорогі!

Відеоурок

Lady

Останні новини