7.3 C
Kyiv
Неділя, 25 Лютого, 2024

Кокосове печиво | Lady. Жіночий журнал про красу та здоров’я
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніше

Інгредієнти:
Стружка кокосова — 100 г.
Масло вершкове — 100 г.
Цукор — 100 г.
Борошно пшеничне — 200 г.
Яйце куряче — 2 шт.
Ванільний цукор — 10 г.
Розпушувач тіста — 10 г.
Сіль — 1 дрібк

Приготування:
1.Олію та яйця слід викласти з холодильника заздалегідь, години за 2 до того, як приступите до випічки.
Розм’якшене масло порізане кубиками, перекладіть в глибоку миску.
2.До олії всипте цукор та ванільний цукор.
3.Олію та цукор збийте міксером.
4.Туди ж вбиваємо 2 яйця. Ще раз збиваємо міксером до однорідного стану.
5.Всипаємо кокосову стружку, добре перемішаємо ложкою.Повинна вийти однорідна маса.
6.Далі просіюємо в кокосово-масляну масу борошно. Зручно це робити поступово, у кілька етапів. Разом із борошном додамо розпушувач та дрібку солі.
7.Ретельно перемішуємо ложкою, у нас виходить гарне однорідне тісто.
8.Тепер змочуємо руки водою та формуємо кульки.
9.Готові кульки викладаємо на деко застелений пергаментом, відстань між кульками та бортиками приблизно 3 см.
10.Тепер кожну кульку трохи приплюскуємо руками, так кокосове печиво краще пропечеться.
Відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
11.Печиво має трохи підрум’янитися.

Смачного!

Lady

Останні новини