4.3 C
Kyiv
Середа, 18 Грудня, 2024

Печінковий паштет з коньяком і мускатним горіхом. Рецепт з фото / Закуски / Смачно
(www.smachno.in.ua)

Найпопулярніші

Приготування печінкового паштету з коньяком і мускатним горіхом.

На сьогодні це мій улюблений рецепт паштету з курячої печінки. За структурою закуска виходить дуже ніжною, а коньяк і мускатний горіх надають їй особливого пікантного смаку. Подавати паштет можна зі скибками свіжого хліба, крекерами чи хрусткими тостами. А за рецепт велике ДЯКУЮ Веронічці – талановитому кухарю і чудовій людині 🙂

Печінку добре помити, очистити від плівок і порізати на шматки.

Порізана кубиками цибуля.

Цибулю порізати кубиками.

Натерта морква.

Моркву натерти на терці з малими отворами.

Цибуля смажиться.

На соняшниковій олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Додаємо моркву до цибулі.

До цибулі додати моркву і, помішуючи, смажити, поки морква добре не зм’якне.

Додаємо печінку.

Потім в сковорідку викласти печінку і, помішуючи, смажити її 7-8 хв. на середньому вогні. При потребі можна долити трошки води.

Додаємо вершкове масло.

Додати вершкове масло (100 г).

Солимо, перчимо.

Коли масло розтопиться, печінку добре посолити, поперчити і додати мускатний горіх. Все ретельно перемішати і смажити ще 5 хв.

Подрібнюємо печінку блендером.

Після цього вміст сковорідки подрібнити блендером. Додати коньяк і перемішати. При потребі досолити, доперчити.

Заливаємо паштет розтопленим вершковим маслом.

Паштет викласти у формочки або загорнути в харчову плівку і скрутити ковбаскою. Паштет у формочках слід залити розтопленим вершковим маслом (40-50 г), щоб запобігти його пересиханню.

Печінковий паштет з коньяком і мускатним горіхом готовий.

Потім закуску на 1-2 год. покласти в холодильник. Печінковий паштет з коньяком і мускатним горіхом готовий.

UA NOVOSTI

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини