Приготування оладок з яблуками та вівсянкою.
Якось давненько я не готувала оладки, а це, між інщим, чудовий варіант гарного, ситного сніданку. А якщо приготувати їх з яблуками та вівсянкою, то буде не тільки смачно, а ще й дуже поживно 🙂
Яблука очистити від шкірки і насіневої камери, подрібнити в блендері або натерти на терці з малими отворами.
В посудину викласти подрібнені яблука, додати вівсяні пластівці і молоко. Перемішати.
В окрему посудину викласти всі сухі інгредієнти: просіяне борошно з розпушувачем, корицю, цукор, ванільний цукор, сіль. Перемішати. Потім до сухих інгредієнтів влити заздалегідь розтоплене вершкове масло.
Слідом додати збиті до однорідного стану яйця…
…і яблучно-молочну суміш з вівсяними пластівцями.
Все ретельно перемішати. В результаті маємо отримати доволі густе тісто, яке важко падає з ложки.
На сковорідці розігріти трошки олії і столовою ложкою викласти оладки. Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.
Подавати оладки теплими зі сметаною, медом чи ягідним варенням.