4.3 C
Kyiv
Середа, 18 Грудня, 2024

Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами)
(www.smachno.in.ua)

Найпопулярніші

Приготування піци по-неаполітанськи.

Із вказаної кількості інгредієнтів ми отримаємо дві великі піци, діаметром 30-33 см.

Цибулю і перець порізати кружальцями. Порізаний перець відокремити від насіння, воно нам не знадобиться.

Змащуємо тісто томатним соусом.

Готове тісто обім’яти, розділити на дві частини і одну частину трохи розкачати на присипаній борошном стільниці. Потім тісто викласти на присипане борошном деко і руками розтягнути його до потрібного розміру (30-33 см). Інші інгредієнти також розділити на 2 частини, – розраховуємо на дві піцци. Корж змастити томатним соусом.

Викладаємо цибулю, анчоуси та каперси.

На змащений томатним соусом корж викласти цибулю, гострий перець, анчоуси і каперси.

Викладаємо моцарелу.

Зверху викласти шматочки моцарели.

Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами) готова.

Випікати піцу у заздалегідь розігрітій до 220°С духовці, приблизно 15 хв. Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами) готова. Таким чином спекти ще одну піцу.

UA NOVOSTI

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини