Пекінську капусту можна готувати у різний спосіб. Ніжну зелену частину – додавати до салатів і бутербродів, а білу м’ясисту – до борщу, супів, овочевих рагу.
Та чи можна тушкувати пекінську капусту? Звісно, так! Термічна обробка майже не впливає на вміст вітамінів і корисних елементів.
Натомість часу на приготування треба значно менше, ніж для звичайної білокачанної. Як це зробити правильно – у матеріалі Фактів ICTV.
Зараз дивляться
Чи можна тушкувати пекінську капусту: правила приготування
Щоб отримати смачний і низькокалорійний гарнір, пекінську капусту не варто дрібно шаткувати, оскільки вона надто ніжна. Для тушкування овоч краще нарізати широкими смужками або квадратами і готувати під кришкою протягом 15 хв.
У тушкованому вигляді пекінку можна подавати як гарнір до м’яса, риби чи птиці. Це корисно і дуже смачно.
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.