М’ясна підлива – ситний і смачний додаток до багатьох гарнірів, як-от овочеві рагу, рис, гречана каша, паста, картопляне пюре тощо.
Рецепт м’ясної підливи на пательні – у матеріалі Факти ICTV.
М’ясна підлива: рецепт
Як зробити підливу з м’ясом? Для цього підійде яловичина, свинина, м’ясо курки, кролика чи індика та інші продукти.
Зараз дивляться
Інгредієнти:
- 500 г мяса
- 1 цибуля
- 2-3 зубчика часнику
- 1 морква
- 2 склянки води або бульйону
- 1 ст. л. борошна
- 1 ст. л. томатної пасти
- 30 г рослинної олії
- сіль, чорний мелений перець, свіжа зелень петрушки – до смаку
Як приготувати підливу з м’ясом на пательні
- М’ясо наріжте на невеликі шматочки однакового розміру. Обсмажте на гарячій пательні з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.
- Додайте очищені й нарізані дрібним кубиком цибулю з часником та морквою. Готуйте протягом п’яти хвилин, постійно помішуючи.
- Потім влийте гарячу воду або бульйон і тушіть під кришкою близько 20 хв.
- Поєднайте борошно з частиною води або бульйону, додайте томатної пасти, спеції, перемішайте та покладіть до м’яса.
- Доведіть підливу до кипіння, постійно помішуючи, потім зменште вогонь та готуйте ще 10-15 хв.
М’ясна підлива на пательні готова. Подавайте страву з будь-яким гарніром на ваш смак.
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.