26.2 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Дмитро Дікусар висловився про два роки служби в ЗСУ
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Хореограф та військовослужбовець Дмитро Дікусар розповів, що вже пройшло два роки відтоді, як він пішов добровольцем на фронт.

Дікусар висловився про два роки служби в ЗСУ

За словами хореографа, вступаючи до лав ЗСУ, він не думав, що війна так затягнеться. Однак Дікусар не жалкує про свій вибір.

– Сьогодні два роки як я повністю перейшов на “військові рейки”. Чи думав я тоді, що війна так затягнеться? Ні! Чи жалкую я про свій вибір? Теж, ні! Безперечно, накопичилась втома, іноді здають трохи нерви, але спогади про загиблих товаришів і віра в перемогу добра над злом дають поштовх рухатись і не зупинятись, – написав Дмитро в Instagram.

Дікусар зазначив, що за два роки війни всі громадяни дуже змінились. Він закликав українців не вестить на “дешеві” маніпуляції, що мають на меті роз’єднати і ослабити народ.

Зараз дивляться

– Постійні зміни – тактика, яку не перемогти, десь почув я нещодавно. Тому, рухаємось далі, любі українці, і не ведемся на “дешеві” маніпуляції, що мають намір нас роз’єднати і ослабити! Краще помолимось за полонених, поранених і вшануємо полеглих героїв! І продовжуємо працювати! Як завжди, обійняв! Останнім часом не вистачає улюбленої справи, але в певні моменти командир каже мені: Танцуй, танцор!, і я “танцюю”, – додав Дікусар.

Раніше Дікусар зізнавався, що після двох років великої війни у нього з’явилося розчарування в деяких людях. Зокрема, його розчарували псевдоволонтери та деякі посадовці.

Фото: Дмитро Дікусар

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини