26.2 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 представлено – гібридний кросовер заряджається від мережі
(news.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

Коли запасу ходу на чистій електриці не вистачає, на підстраховці є бензиновий двигун

Автомобілі з гібридною силовою установкою сьогодні дуже популярні. Вони допомагають економити на заправці і є більш екологічними, ніж моделі з ДВЗ.

Toyota намагається не відставати від конкурентів, тому працює над розробкою гібридних моделей. Зокрема, виробник представив новий гібридний Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 у популярному сьогодні форм-факторі кросовера. Про це пише Valenciacars.

Яким буде кросовер Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220?

Першу версію Toyota C-HR японський автовиробник представив у 2017 році. Вона займає нішу між седанами та компактними кросоверами і є доволі популярною. Усі специфікації нового плагін-гібридного кросовера матимуть запас ходу на чистій електриці у 66 км.

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 кросовер

Виробник зазначає, що цього може бути цілком достатньо для щоденного користування своїх європейських клієнтів. А для підстраховки є 2,0-літровий двигун потужністю 152 кінські сили.

Разом з електродвигуном потужність системи складає 223 кінські сили. Автомобіль зможе розганятися з нуля до сотні за 7,4 секунди, що є непоганим результатом для гібрида. Коли батарея розряджається, авто автоматично перемикається в гібридний режим.

Салон Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220

Заглянувши у салон, можна побачити сучасну цифрову панель приладів діагоналлю у 12,3 дюйма, таку ж за розміром інформаційно-розважальну систему, панорамний люк, підсвітку салону з 64 кольорів і навіть проєкційний дисплей.

Щодо екстер’єру, то тут також все ультрасучасно. Є 20-дюймові цікаві легкосплавні диски, оригінальні супорти, а дизайн оформлений широкими стійками.

Раніше “Телеграф” розповідав, що одна з найпопулярніших моделей Volkswagen отримала бюджетну версію для легкого бездоріжжя. Та наразі ця модель доступна лише на одному ринку.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини