Рецепт цікавої страви від Володимира Ярославського

Цей тако-бургер з TikTok підкорив шеф-кухаря і суддю шоу «МастерШеф» Володимира Ярославського. Тож, він розповів, як його приготувати в домашніх умовах.

Читайте також: Нотки Італії – як приготувати канелоні з сиром і шпинатом від Євгена Клопотенка

Мексиканська тортилья настільки універсальний інгредієнт, що з нею можна приготувати безліч цікавих страв. Наприклад, тако-бургер, який поєднує страви двох кухонь — мексиканської та американської.

Інгредієнти на дві порції:

Основні:

  • Тортилья 2 шт
  • Яловичий фарш 400 г
  • Приправа мексиканська 10 г
  • Салат Айсберг 50 г
  • Сир чедер 40 г
  • Цибуля червона 1 шт

Для соусу:

  • Майонез 67% 100 г
  • Гірчиця зерниста 40 г
  • Соус барбекю 60 г
  • Огірки мариновані 40 г
  • Петрушка, пучок 0,5 шт
  • Копчена парика 5 г

Спосіб приготування:

По-перше, треба приготувати соус – дрібно наріжте огірки та змішайте усі інгредієнти на свій смак.

Потім на пшеничну тортилью тоненьким шаром викладіть фарш, добре притисніть. Посоліть і додайте мексиканські спеції. На добре розігріту чашу гриля або сковорідки додайте олію, покладіть тортилью мʼясом вниз і смажте пару хвилин. Акуратно перегорніть — це, напевно, основна складність.

Далі покладіть зверху пару шматочків сиру на одну з половинок, на іншу січений салат айсберг і цибулю. Гарно полийте соусом!

Дайте сиру підтанути з хвилину, згорніть виріб навпіл, розріжте на 2 частини й куштуйте. Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати улюблені вареники Тараса Шевченка .