-0.7 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Як приготувати свинячі вуха: добірка рецептів
(health.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Багато хто купує цей незвичний делікатес і задається питанням: як приготувати свинячі вуха в домашніх умовах.

Насправді рецептів приготування свинячих вух безліч. Як то кажуть, на будь-який смак та гаманець.

Свинячі вуха можна приготувати різними способами, включаючи варіння, смаження та запікання. Зазвичай їх маринують або спеціально обробляють перед приготуванням, щоб підвищити їх смакові якості.

Зараз дивляться

Хоча свинячі вуха можуть здатися незвичайною стравою для багатьох, вони є добре відомими в багатьох кулінарних традиціях та використовуються в різних стравах. З їхнім неповторним смаком та текстурою варто спробувати приготувати цей делікатес хоча б раз, щоб розширити свій кулінарний досвід та смакові враження.

Як приготувати свинячі вуха в соєвому соусі

Чудова закуска до пива.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха – 1 кг
  • цибулина – 1 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сіль – 2 ч. л.
  • горошини духмяного перцю – 7-9 шт.

Для маринаду:

  • соєвий соус – 8 ст. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • олія рафінована – 2 ст. л.
  • паприка – 0,5 ч. л.
  • коріандр – 0,5 ч. л.
  • оцет винний світлий – 2 ст. л.
  • часник – 4-6 зубків

Рецепт свинячих вух в соєвому соусі:

  1. Обсмалені, почищені та промити свинячі вуха викладаємо в каструлю. Додаємо розрізану на 4 частини цибулину, лавровий лист, сіль, горошини перцю і готуємо, після закипання води 1 годину 30 хвилин (якщо вуха великі) або 1 годину – для середнього розміру вух.
  2. Потім виймаємо їх з бульйону, даємо трохи охолонути і нарізаємо смужками.
  3. Для маринаду у невеликій мисочці поєднуємо усі інгредієнти і гарно перемішуємо.
  4. Переливаємо маринад до вушок, перемішуємо і поміщаємо у холодильник на 3-5 годин для маринування.

Як приготувати свинячі вуха з морквою по-корейські

Готуємо свинячі вушка за рецептом, що вище. У кінці приготування додаємо 150 г моркви по-корейськи, перемішуємо і залишаємо у холодильнику для маринування.

Як приготувати жульєн зі свинячих вух

Незвична та колоритна страва. Чоловіки будуть у захваті від неї.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха варені (як правильно підготувати та варити свинячі вуха читай вище) – 400 г
  • цибулина – 1 шт.
  • твердий сир – 100 г
  • сметана – 120 г
  • сіль, мелений чорний перець – до смаку

Рецепт жульєну зі свинячих вух:

  1. Почищену цибулину нарізаємо маленькими кубиками і смажимо до готовності на олії. Щоб цибуля швидше підсмажилася, можна додати дрібку цукру.
  2. Варені свинячі вушка нарізаємо кубиками і викладаємо в миску.
  3. До вушок додаємо цибулю, сметану, сіль та перець, перемішуємо.
  4. Викладаємо поєднані продукти у глиняний горщик.
  5. Страву посипаємо тертим сиром.
  6. Запікаємо у духовці за 200 °С близько 15 хвилин.

Як приготувати салат зі свинячих вух

Простий закусочний салат здивує та потішить вас своїм чудовим смаком.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха варені (як правильно підготувати та варити свинячі вуха читай вище) – 400 г
  • морква по-корейськи – 100 г
  • огірок свіжий – 1 шт.
  • кріп або петрушка – до смаку
  • кунжут смажений – 2 ч. л.
  • олія – до смаку
  • сіль – до смаку

Рецепт салату зі свинячих вух:

  1. Варені вушка та огірок нарізати смужками.
  2. Зелень промити, обсушити, дрібно нарізати.
  3. У мисці поєднати усі підготовлені інгредієнти.
  4. Полити страву олією, посолити, посипати кунжутом і гарно перемішати.

Фото: Depositphotos

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини