2.1 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Суп із пельменями: як правильно варити
(health.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Суп із пельменями завоював популярність своїм смаком, поживністю та простотою приготування.

Насичений смак курячого бульйону та ароматні пельмені – що може бути смачніше?

В рецепт супу з пельменями входять доступні кожному продукти, а готується він дуже просто та швидко.

Зараз дивляться

Як правильно варити суп із пельменями

Замість курячого бульйону можна взяти овочевий або грибний. Якщо вирішите взяти овочевий бульйон, буде смачно, якщо додати наприкінці приготування плавлений сирок (80-90 г).

Інгредієнти:

  • 2 л курячого бульйону
  • куряче м’ясо варене (не обов’язково) – 200 г
  • пельмені – 300 г
  • цибулина – 1 шт.
  • морквина – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • шпинат – 7-8 листочків
  • олія – для смаження
  • сіль, мелений чорний перець, лавровий лист, горошини духмяного перцю – до смаку

Суп із пельменями: рецепт

  1. Овочі чистимо та миємо. Цибулю нарізаємо маленькими кубиками. Моркву натираємо на середній або грубій тертці або нарізаємо брусочками. Картоплю нарізаємо середнього розміру кубиками.
  2. У каструлю вливаємо бульйон, додаємо нарізану картоплю, лавровий лист, горошини перцю і варимо близько 10 хвилин.
  3. Тим часом у сковороді на олії смажимо цибулю з морквою до напівготовності. При смаженні до овочів можна додати томатний соус (1 ст. л.).
  4. Перекладаємо обсмажені овочі у бульйон і готуємо 10 хвилин.
  5. Тепер час у бульйон викласти заморожені пельмені, додати сіль та перець. За бажанням можна додати варене куряче м’ясо. Готуємо ще близько 10 хвилин. За 2-3 хвилини до закінчення приготування додаємо нарізаний шпинат.

Суп із пельменями готовий. Подаємо гарячим. За бажанням можна прикрасити нарізаною зеленню кропу або петрушки.

Шпинат у рецепті можна замінити нарізаною зеленою цибулею.

Фото: Depositphotos

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини