Норі
Висушені та спресовані в аркуші червоні водорості дуже корисні, оскільки містять клітковину, антиоксиданти та йод. За допомогою норі можна готувати овочеві роли, а подрібнені листи – додавати в салати та супи.
Овочі-фрі
Альтернатива картоплі-фрі – цукіні-фрі, банани-фрі і навіть шампіньйони-фрі. Овочі готуються легко і швидко. Як соус до них можна використовувати несолодкий йогурт, змішаний із лимонним соком, сіллю і перцем.
Веганський пармезан
Так називають харчові дріжджі, які за смаком нагадують сир пармезан. Вони продаються у вигляді порошку або пластівців. Соус на основі харчових дріжджів використовують для надання сирного смаку піці, омлету, пасті, супам.
Зараз дивляться
Ферментовані продукти
Продукти, які чудово доповнюють вегетаріанське та пісне меню – квашена капуста та малосольні огірки. Крім того, ці продукти покращують стан шлунково-кишкового тракту. Також до ферментованих належать кисломолочні продукти.
Зудлс
Назва zoodles походить від zucchini noodles, що означає цукіні локшина. Овочі, нарізані за допомогою овочерізки, використовують у салатах або як альтернативу спагетті. Зудлс можна робити з цукіні, спаржі, буряків, моркви, картоплі та інших овочів.
Вівсянка в банці
Вівсянка під йогуртом із фруктами, горіхами та насінням – дуже смачна страва, що не сходить із топових позицій прихильників здорового меню.
Ми також писали про те, як правильно дотримуватися Великого посту.
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.