Якщо мова йде про барбекю, то ніщо не робить атмосферу такою ж чарівною, як аромат шашликів, які смажаться на грилі.
Дієта – не привід відмовлятися від смачних шашликів на травневі свята. Цю страву можна приготувати за дієтичним рецептом. Для прикладу, можна використати курячі крильця.
Отже, сьогодні поділимося рецептом шашличків з курячих крилець в томатно-медовому маринаді з соєвим соусом.
Зараз дивляться
Ці шашлики з курячих крилець стануть ідеальною стравою для будь-якого святкування на свіжому повітрі. Їх солодкувато-гострий та насичений смак точно зробить вас зіркою барбекю серед вашої родини та друзів. Насолоджуйтесь гарячими, смачними та запашними шашликами, які принесуть вам тільки найприємніші враження.
Як приготувати шашличок з курячих крилець
Калорійність таких шашличків – 149 ккал на 100 г.
Інгредієнти:
- 500 г курячих крилець
- 2 ст. л. томатної пасти
- 100 г соєвого соусу
- 1 ст. л. меду
- 2 ч. л. сухого часнику
- до смаку сіль, перець, паприка
Рецепт приготування шашличків з курячих крилець:
- Крильця розділити на три частини, знадобиться лише м’ясиста частина (без кінчиків).
- Викласти м’ясо в тарілку, залити соєвим соусом, додати мед, томатну пасту, спеції та маринувати близько 40 хвилин.
- Викласти мариновані крильця на решітку гриля і смажити, перевертаючи час від часу, поки вони не стануть золотавими з усіх сторін, приблизно 20 хвилин. Переконайтеся, що вони добре просмажені всередині. Але важливо також їх не пересушити. Або запекти їх у духовці за 180 °С близько 30 хвилин.
Подати з улюбленим соусом, гарніром, овочами.
Джерело: marafon18_6
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.