22.6 C
Kyiv
Понеділок, 29 Липня, 2024

Skylerr розповіла про свої б’юті ритуали
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Українська співачка Skylerr (Валерія Кудрявець) розповіла, як доглядає за собою та що їй допомагає боротися зі стресом.

Skylerr поділилася своїми ритуалами краси

За словами співачки, для того, щоб мати гарний зовнішній вигляд, потрібно працювати над собою. Skylerr наголосила на важливості правильного харчування та занять спортом.

– Із цікавого: зранку, перед тим як чистити зуби, я полощу їх кокосовою олією. Це звичайна, не косметична олія, яка продається в банках. Вона вбиває всі мікроби та бактерії, знімає запалення, укріплює зуби та ясна. До речі, почитайте детальніше про її властивості та користь. Також роблю масаж обличчя спеціальним масажером. І, звісно, зранку завжди п’ю склянку води та спеціальну корисну натуральну добавку. Це витяжка з пшениці, яка запускає метаболізм, – поділилася Skylerr за лаштунками зйомок шоу Хто знає?.

Щодо спорту, Skylerr полюбляє силові тренування. Вона намагається ходити в спортзал два-три рази на тиждень. Таким чином співачка не просто підтримує фізичну форму, а й вивільняє агресію чи інші негативні емоції.

Зараз дивляться

– А взагалі, якщо мені треба відволіктися чи зняти стрес, я малюю. Чи то якісь картини за номерами, чи просто щось своє. Я завжди малюю! Це єдине, що мені дає можливість вимкнути мозок і зупинити внутрішній діалог. Фоном вмикаю серіал і просто поринаю в картини. Мені їх вже нікуди вішати, – розповіла Skylerr.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини