Фрикадельки не лише можуть прикрасити будь-який суп, а й стали чудовим доповненням до пасти, гарнірів чи салатів. Але як зробити так, щоб вони не розвалилися?
Факти ICTV розповідають секрет смачних фрикадельок, які триматимуть чудову форму.
Смачні фрикадельки для супу: покроковий рецепт
Інгредієнти
Зараз дивляться
- 500 г м’яса (можна взяти куряче, індиче, свиняче або яловиче м’ясо, або асорті)
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- 1 яйце
- 2-3 ст. л. панірувальних сухарів або борошна
- 3-4 ст. л. рису
- сіль і перець – до смаку
- зелень (петрушка, кріп, базилік) за бажанням
- олія для обмаження
Приготування
- Обережно помийте м’ясо і наріжте на шматочки для подальшого перекручування в м’ясорубці або обробки в блендері.
- Очистіть цибулю та часник.
- Приготуйте фарш. У м’ясорубці або в блендері подрібніть м’ясо, цибулю, часник.
- Перекладіть масу у глибокий посуд, додайте яйце, сіль, перець, зелень та рис. Ретельно перемішайте всі ігредієнти до утворення однорідного фаршу.
- Сформуйте вологими руками невеликі кульки, обваляйте у панірувальних сухарях або борошні. Вони повинні бути одного розміру.
- Обсмажте фрикадельки на середньому вогні в глибокій пательні з усіх боків до золотавого кольору. Це допоможе їм зберегти соковитість.
- Після цього фрикадельки можна занурити в суп. Додавайте їх до бульйону або улюблених овочевих супів. Смачного!
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.