-0.7 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Крабовий салат рецепт – як приготувати з червоноголовою капустою і кукурудзою
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Весною хочеться отримати максимум корисних вітамінів від молодих овочів. Тим паче, що багато хто після зими хоче скинути зайву вагу і виглядати привабливо. І якщо ви вже робили різні весняні салати за 10 хвилин, радимо також звернути увагу на варіант із червоноголовою капустою за рецептом Дарини Сіліної – українського фудбогера та фотографа для кулінарної індустрії.

У своєму Instagram Дарина показала, як приготувати салат із червоноголової капусти, який буде ефектно виглядає на столі, особливо в поєднанні з інгредієнтами інших кольорів. Така страва чудово урізноманітнить повсякденне меню, підійде і для сімейного обіду, і для святкового застілля.

Читайте також: Салат з мівіною може бути дуже смачним: блогерка поділилася оригінальним рецептом.

Фото: фудблогер Дарина Сіліна / instagram.com/man_darinka.food

Інгредієнти: червоноголова капуста (300 г), консервована кукурудза (200 г), крабові палички (200 г), майонез (1 ст. л.), гірчиця в зернах (1 ст. л.), сіль (0,5 ч. л.), чорний мелений перець (0,25 ч. л.), свіжа петрушка (2-3 гілочки), зелена цибуля (1 маленький пучок).

Приготування:

Видаляємо з червоноголової капусти пошкоджене або брудне верхнє листя. Акуратно вирізаємо качан, нарізаємо капусту максимально тонкою соломкою.

Перекладаємо подрібнену капусту в глибокий посуд. Додаємо сіль та чорний мелений перець за смаком, мнемо овочі руками, щоб вони пустили сік.

Крабові палички заздалегідь дістаємо з морозильної камери, щоб вони розморозилися. Очищаємо крабові палички від упаковки, нарізаємо їх тонкою соломкою та додаємо до капусти.

Читайте також: Грибна галявина – улюблений салат з куркою, сиром та печерицями: як його приготувати.

Відкриваємо банку з консервованою кукурудзою, зливаємо маринад. Додаємо кукурудзу до салату.

В отриману суміш додаємо по 1 ст. л. гірчиці в зернах та майонезу. За бажанням майонез можна замінити на соус домашнього приготування, натуральний йогурт або жирну сметану.

Петрушку і пір’я зеленої цибулі промиваємо в проточній воді, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога, дрібно ріжемо. Додаємо зелень до решти інгредієнтів.

Ретельно перемішуємо салат, щоб усі інгредієнти з’єдналися.

Фото: фудблогер Дарина Сіліна / instagram.com/man_darinka.food

Цікаві новини для вас:

  1. Які салати приготувати із крабовими паличками: смачні рецепти на новорічний стіл.
  2. Що покласти у салат з сухариками: три прості рецепти на кожен день.
  3. Прості рецепти з пекінською капустою: які салати можна приготувати на кожен день і до свята.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини