2.1 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Салат з авокадо і молодої капусти
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Весною хочеться отримати максимум корисних вітамінів від молодих овочів. Тим паче, що багато хто після зими хоче скинути зайву вагу і виглядати як ніколи привабливо. І якщо ви вже пробували робити стейк із молодої капусти, цього разу приготуйте з неї салат зі смачною заправкою. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася блогер anny.cooking.

Читайте також: Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати.

Інгредієнти: молода капуста (0,5 шт.), Огірок (1 шт.).

Інгредієнти для заправки: петрушка (3-4 гілочки), кріп (3-4 гілочки), авокадо (0,5 шт.), горіхи (30 г), оливкова олія (30 г), часник (1 зубчик), мед (1 ч. л.), сіль (1/3 ч. л.).

Приготування:

Капусту промиваємо в проточній воді, знімаємо верхнє листя. Відрізаємо половину і дрібно шаткуємо ножем.

Огірок споліскуємо у воді, нарізаємо півкільцями.

Викладаємо нарізану капусту та огірок у велику миску або салатник.

Читайте також: Буде свіжим та хрустким до трьох тижнів: геніальний метод для зберігання листя салату.

Усю зелень ретельно промиваємо та викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники.

Потім у чашу блендера відправляємо петрушку, кріп, очищений часник та авокадо, горіхи, сіль, спеції, а також заливаємо оливковою олією та медом. Перебиваємо до однорідної маси.

Заправляємо салат і ретельно перемішуємо.

Переглянути цей допис до Instagram

СМАЧНІ ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ (@anny.cooking)

Цікаві новини для вас:

  1. Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати в домашніх умовах.
  2. Тертий пиріг з шоколадною начинкою: небанальний рецепт улюбленого десерту.
  3. Що додати у котлети з курячого філе, щоб були ніжними та соковитими: оригінальний рецепт.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини