Рибні котлети – смачна та корисна альтернатива м’ясним стравам, і готувати їх можна по-різному. Кулінарна блогерка з ніком vdoma.smachno поділилася незвичайним рецептом котлет – з червоною рибою та броколі, в яких багато вітаміну С, А, Е, а також мінералів – калію, кальцію, магнію та заліза.
Інгредієнти: 400 г лосося або іншої червоної риби, 1 середня капуста броколі, 1 яйце, сіль і перець за смаком, борошно та олія для смаження.
Читайте також: Що додати у котлети з курячого філе, щоб були ніжними і соковитими: оригінальний рецепт.
Приготування рибних котлет
Червону рибу чистимо від кісточок та плівок, ріжемо на дрібні шматочки або недовго перебиваємо у блендері.
Брокколі опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 5 хвилин. Готову капусту охолоджуємо, розділяємо на суцвіття та подрібнюємо.
У мисці з’єднуємо рибу та броколі, вбиваємо яйце, солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо фарш.
Формуємо рибні котлети вологими руками, обмакуємо в борошно і обсмажуємо з обох боків на оливковій або соняшниковій олії. 3-4 хвилини з кожного боку буде достатньо, щоб риба приготувалася.
Дізнайтеся також, як в домашніх умовах приготувати лазанью – традиційну італійську страву.