4.3 C
Kyiv
Середа, 18 Грудня, 2024

Як смачно посмажити коропа, щоб була найкраща скоринка
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніші

Риба повинна бути в раціоні харчування. Якщо ви не любите рибу, тоді спробуйте приготувати за цим рецептом з хрумкою скоринкою. Результат вас приємно здивує.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • короп — 1,5 кг;
  • сіль — 12 г;
  • чорний мелений перець — 3 г;
  • сушена цибуля — 3 г;
  • борошно — 100 г;
  • манна крупа — 100 г.

Як приготувати

Рибу треба почистити та розібрати на філе. Розріжте на порційні шматочки. Посипте сіллю, чорним меленим перцем та сушеною цибулею.

Відставте в сторону рибу зі спеціями, а наразі зробіть паніровку. Змішайте борошно та манну крупу у пропорції 1:1. Ще трохи солі. Висипте паніровку в пакет, туди відправте рибу та потрусіть. Так вийде рівномірна обробка шматочків риби.

Поставте розігріватись олію. Налийте трохи більше, щоб риба добре смажилась. Олія має бути дуже гаряча. Налийте в миску холодну воду. Отже, потрусіть рибу в пакеті. Візьміть шматочок, струсіть зайве борошно, занурте в воду на секунду, підніміть та відправте в олію.

Таким способом виходить тонка та дуже хрустка скоринка. А ще в олію не буде борошна, тож ви зможете її потім використовувати повторно. Смачного!

Lady

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини