28.4 C
Kyiv
Вівторок, 23 Липня, 2024

Мишко Романова вперше показала підрослого сина — фото
(news.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

Наразі співачка живе на дві країни, але із сином в Україну поки не повертається

Колишня учасниця популярного гурту “ВІА Гра” Міша Романова (справжнє ім’я Наталія Могилинець), яка на початку повномасштабної війни виїхала з України до Німеччини, показала підписникам свого головного чоловіка у житті. Ним, звичайно, виявився 6-річний син Мартін.

На своїй сторінці в Instagram українська співачка опублікувала свіжі фотографії іменинника. Також Романова висловилася про свої материнські почуття.

Миша Романова показала 6-річного сина

За життям артистки у соціальній мережі стежать понад 500 тисяч фоловерів, вона періодично ділиться зі своєю аудиторією кадрами робочих процесів, а також особистими знімками. Сьогодні, 6 липня, її син Мартін святкує День народження, тому співачка опублікувала з ним свіжі фотографії та ніжно звернулася до нього, назвавши “головним чоловіком у житті”.

Мишко Романова показала сина

Мишко Романова згадала про щасливий момент, коли лікарі сказали їй, що матиме сина. Співачка зізналася, що це найдорожчий подарунок, який зробила їй доля. “Ти моє повітря, мій мотиватор, мій стимул. Люблю всім серцем”, — додала артистка.

Мишко Романова

Мишко Романова із 6-річним сином Мартіном

Відомо, що на початку повномасштабної війни екс-учасниця “ВІА Гри” виїхала до Німеччини й зараз живе на дві країни. Із сином в Україну вона не поспішає поки що повертатися, бо турбується за його безпеку.

Мишко Романова

Мишко Романова разом із підрослим сином Мартіном

Сина знаменитість виховує сама, колишній коханий Романової пішов від неї, коли вона була ще при надії Декілька років тому артистка розповідала, що батько ніяк не бере участі у вихованні дитини, а коли вона намагалася налагодити з ним спілкування, він просто не відповідав на її повідомлення.

Мишко Романова

син Михайла Романова

У мережі ходили чутки, що батьком дитини є український співак Макс Барських, з яким вона жила разом ще на початку кар’єри. Вона зізналася, що у студентські роки між ними справді були романтичні стосунки, але потім вони перейшли у міцну дружбу. Після народження Мартіна Барських став його хрещеним батьком, також він продюсер Міші.

“Телеграф” писав раніше, де зараз колишня учасниця “ВІА Гри” Санта Дімополус. Ми зібрали кілька фактів про життєвий та творчий шлях співачки.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини