26.5 C
Kyiv
Середа, 24 Липня, 2024

В Україну привезли перший електричний позашляховик Maxus Т90 | UA Новини
(ua-novosti.info)

Найпопулярніші

Maxus Т90 – це доволі великий пікап, який працює винятково на електротязі Електричні пікапи як такі є поки що екзотикою в різних куточках світу. В Україні ж їх взагалі можна порахувати по пальцях. Але в даному випадку є ще один цікавий момент – електричний пікап Максус представлено офіційно, тобто, він має гарантію та всі інші принади від так званих «білих» представників.

Перший електричний пікап Maxus Т90 EV вже в Україні, де представники бренду вже познайомили з українськими реаліями, зокрема, з бездоріжжям. Хоча насправді він скоріше міський пікап, який можна використовувати за межами міста, але не на серйозному бездоріжжі. Справа тут не в кліренсі (навпаки, він неабиякий – більше 20 см), а в приводі на задні колеса.

Повністю електричний пікап T90 оснащується винятково топовою батареєю на 88,55 кВт і може без підзарядки долати відстань до 471 кілометрів. І це враховуючи на те, що його вантажопідйомність становить 1000 кг! До речі, за своїми розмірами електричний пікап від MAXUS більше Mitsubishi L200 майже на 200 мм і на 40 мм довше за новий Toyota Hilux.

Повністю електричний пікап T90 оснащується винятково топовою батареєю на 88,55 кВт і може без підзарядки долати відстань до 471 кілометрів – це дуже гарний показник для будь-якого електромобіля, не кажучи вже про масивний вантажопасажирський пікап.

Варто зауважити, що Maxus eТ90 на електротязі продається у Британії та Європі з 2022-го року. В Україні цей електричний пікап з’явився буквально кілька днів тому.

За рівнем устаткування він цілком може претендувати на авто бізнес-класу, попри комерційну орієнтованість. Адже він має шкіряний салон, клімат-контроль, сучасну мультимедіа, CarPlay, LED фари, систему екстреного гальмування тощо.

Акційна вартість електро пікапу Максус в Україні становить 35 999 євро.

UA NOVOSTI

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини