26.2 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Ірина Білик розповіла про зміни у здоров’ї маленького сина | UA Новини
(ua-novosti.info)

Найпопулярніші

Ірина Білик вразила зізнанням про незвичайний стан свого маленького сина від Аслана Ахматова і показала, як це виглядає. Що відбувається з хлопчиком?

Ірина Білик на даний момент живе без коханого чоловіка. Однак, це не означає, що їй самотньо. Перш за все, у зірки щаслива та міцна родина: вона виховує сина Табріза від стосунків за Асланом Ахмадовим.

Окрім того, поруч з артисткою завжди велика кількість її друзів та приятелів, яких вона за своє життя на жила чимало. Зокрема, часто світиться Дмитро Коляденко, який складає компанію артистів. Їхні стосунки стали настільки теплими, що в певний період часу публіка навіть вважала, нібито вони можуть перебувати у романі. Тим не менш, обидва дану інформацію спростували, а Ірина пізніше заявила, що закохана.

Особистість її обранця поки що невідома. Білик зізналася, що в стосунках вони не перебувають, але якщо вона натякне на нього, то він одразу все зрозуміє.

Ірина Білик розповіла про зміни у здоров’ї маленького сина

Тим паче, замість кохання їй є чим зайнятися. Наприклад, зараз вона схвильована через стан свого сина. Аналізи показують, що все в порядку, але у хлопчика не ростуть нігті. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідно публікацію, в якій розповіла про проблему. Також вона поцікавилася у користувачів, чи знають вони що це може бути.

Коментатори одразу ж подали декілька ідей співачці. Зокрема велика кількість користувачів впевнена, що насправді на такий стан його нігтів просто вплинула генетика. Мовляв, у деяких людей нігті ростуть набагато повільніше.

Окрім того прозвучали поради на рахунок необхідного курсу вітамінів. Інші підписники проявили скептицизм: мовляв, дитина просто гризе їх, поки мама не бачить, і тому складається враження, що вони не ростуть. Хоча, Ірина Білик вже мама на досвіді, тому навряд від неї приховалась така деталь.

UA NOVOSTI

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини