14.8 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Трамп погрожує «найбільшою депортацією» в історії США
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Кандидат на президентських виборах в США Дональд Трамп планує розпочати найбільшу в історії США масову депортацію нелегальних мігрантів у разі своєї перемоги.

Про це пише The Guardian.

Видання зауважує, що Трамп перейшов до своєї звичної жорсткої імміграційної риторики, зазначивши, що платформа Республіканської партії пропонує “найбільшу операцію з депортації в історії країни”.

Раніше він висунув гіпотезу, що рівень злочинності в країнах Центральної Америки, таких як Сальвадор, знижується, тому що “вони надсилають свої вбивства до Сполучених Штатів Америки”.

Він зазначив, що його депортації будуть “навіть більшими, ніж депортації президента Дуайта Ейзенхауера багато років тому”.

“Ви знаєте, він був поміркованим, але він дуже сильно вірив у кордони. Він провів найбільшу операцію з депортації, яку ми коли-небудь мали”, – сказав Трамп.

“У перший же день ми почнемо найбільшу операцію з депортації всередині країни в американській історії”, – заявив Трамп на передвиборчому мітингу у штаті Мічиган в середу.

Експерти з питань імміграції кажуть, що депортаційні плани Білого дому Трампа 2.0 затьмарюють все, що бачили раніше – як за масштабом, так і за інтенсивністю рішучості колишнього президента переступити через правові бар’єри.

“Цього разу ми повинні повірити Трампу на слово, – сказав Девід Леопольд, колишній президент Американської асоціації імміграційних адвокатів. – Коли він говорить про масову депортацію – у вагонах, автобусах, літаках чи ще якось – це те, що він збирається зробити”.

Разом з цим колишній президент США та кандидат на поточних президентських виборах Дональд Трамп наголосив, що думав над послабленням санкцій проти Росії, адже не є їх прихильником.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини