26.2 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Зеленський не втрачає надії переконати? До чого справді налаштований Трамп?
(www.radiosvoboda.org)

Найпопулярніші

  • Про що говоритимуть президенти і наскільки предметно?

Колишній президент Дональд Трамп і президент України Володимир Зеленський запланували телефонну розмову. Про це повідомляє CNN з посиланням на два джерела.

Це буде перша розмова двох президентів після того, як Трамп залишив Білий дім. Тобто і перша від початку повномасштабної війни в Україні.

На тлі обережних прогнозів щодо другого президентства Дональда Трампа і підтримки України в разі його обрання європейська політична спільнота не на жарт занепокоєна його останніми заявами і позицією в цьому питанні. Зрештою, події у США за президентства Трампа можуть вплинути і на безпеку в Європі.

То чи справді президенти говоритимуть про кінець війни в Україні і коли та на яких умовах він мав би бути?

Під час візиту до Великої Британії президент Зеленський заявив, що з підтримкою союзників Україна може «спробувати завершити гарячу стадію війни до кінця цього року», інформує ВВС.

Як це можливо?

  • Чому стався наймасштабніший збій у роботі IT-систем?

Вранці 19 липня масовий збій у роботі ІТ-систем поставив «на паузу» перельоти, роботу великих банків, розрахунки картками, мовлення медіа у десятках країн Європи, Азії та США.

Повідомлення про проблеми в роботі комп’ютерних систем надходили від багатьох різних компаній, а причиною збою була проблема взаємодії операційної системи Windows та антивірусу CrowdStrike.

То як це трапилося, чому і які наслідки є у системах?

Які загрози це може становити надалі?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Радіо Свобода

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини