1.5 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Кабачковий рулет з сирками – рецепт приготування
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Кабачки – чудовий літній овоч і незамінний продукт для приготування бюджетних та ситних закусок. Серед різноманіття страв з кабачків є дуже оригінальні варіанти, які стануть окрасою вашого столу. Спробуйте приготувати легкий і корисний рулет з кабачків.

Власним рецептом приготування поділилася авторка блогу “ТІАНА готувати просто”, за якою в Youtube слідкують понад 82 тисячі фоловерів.

Читайте також: Кабачки смачніші за м’ясо: вам захочеться готувати за цим рецептом щодня.

Блогерка пропонує приготувати такий кабачковий рулет з плавленими сирками та овочами, однак варіантів для начинки може бути маса.

Інгредієнти (розмір килимка 36 – 26 см)

  • кабачки 550 г,
  • яйця 3 шт,
  • сіль,
  • чорний мелений перець,
  • сметана 1 ст. л,
  • борошно 3 ст. л.

Начинка

  • сирки по 70 г 3 шт,
  • майонез 3 ст. л,
  • часник,
  • кріп,
  • помідор 2 шт.

Читайте також: Кабачки по-корейськи: цю закуску оцінять найвибагливіші гурмани.

“Кабачки натираємо на велику тертку, додаємо пів чайної ложки солі, перемішуємо і залишаємо на 5 хв, щоб вони пустили сік. В цей час збиваємо 3 яйця, додаємо сіль, чорний мелений перець, столову ложку сметани і також все гарно перемішуємо. Далі з кабачків треба відтиснути зайвий сік і додати до яєць зі сметаною”, – розповіла блогерка.

Щоб кабачкова маса тримала форму, до неї треба додати борошно.

“До кабачків додаємо 3 столові ложки борошна і знову все перемішуємо, а потім утворене тісто рівномірно викладаємо на силіконовий килимок або пергамент.

Випікаємо в розігрітій до 180° духовці 20 хвилин – і наш кабачковий корж готовий.Залишаємо його холонути, а далі займаємося начинкою до рулету”, – розповідає авторка відео.

Для начинки будуть потрібні плавлені сирки, майонез, часник і помідори.

Читайте також: Ви захочете готувати її щодня: рецепт смачної і корисної запіканки з кабачків.

“Три плавлені сирки натираємо на дрібній тертці, додаємо 3 столові ложки майонезу, 2 зубчики свіжого часнику і все перемішуємо”, – каже блогерка.

В цей час кабачковий корж вже охолонув, тож можна розпочинати приготування рулету.

“Стіл чи вашу робочу поверхню треба застелити харчовою плівкою, на яку ми викладемо кабачковий корж, а на нього рівномірним шаром – сирну начинку.

Присипаємо все дрібно нарізаним кропом і викладаємо тонко нарізані помідори.

Після цього обережно закручуємо рулет, загортаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 1 годину. Смачного!”, – резюмувала блогерка.

Цікаві новини для вас:

  1. Рецепт – хіт сезону: як приготувати смачний кабачковий торт із сирною начинкою.
  2. Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок.
  3. Несподівано і дуже смачно: рецепт кетчупу з кабачків від Лілії Цвіт.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини