14.3 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Скільки українців досі вважають росіян «братнім народом»: результати соцопитування
(nbnews.com.ua)

Найпопулярніші

За результатами соціологічного опитування Центру Разумкова, 3% українців продовжують вважати росіян «братнім народом». У порівнянні з 2017 роком таких респондентів було 27%, інформує «НБН».

44% учасників дослідження притримуються думки про те, що українці та росіяни ніколи не були «братніми народами», сім років тому таких опитаних було 16%.

Водночас, 46% громадян вважають, що росіяни вже не є «братами», хоча були такими раніше, у 2017 році про це заявляла половина респондентів.

Аналізуючи результати соцопитування за різними віковими групами, стало відомо, що 51% українців віком від 50 років вважає, що українці та росіяни раніше були «братніми народами», але вже такими не є.

При цьому половина громадян віком від 18 до 35 років переконана, що українці та росіяни ніколи не були «братами». Опитані віком від 36 до 49 років мають однакову кількість прибічників двох точок зору – по 46%.

Нагадаємо, соцопитування КМІС показало, що в Україні зросла кількість громадян, які готові до територіальних поступок РФ.

NBN

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини