26.2 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Байден пояснив відмову від переобрання та назвав пріоритети останніх місяців роботи
(nbnews.com.ua)

Найпопулярніші

Звертаючись до громадян із Овального кабінету, Байден пояснив свою відмову від участі в президентських перегонах «питанням демократії». На виборах цієї осені, як переконаний глава Білого дому, американцям потрібно зробити вибір «між рухом вперед і назад», а також «між надією і ненавистю», інформує «НБН».

За словами президента США, майбутнє голосування – це боротьба за порятунок демократії. Політик наголосив, що ніщо не може стати на цьому шляху, навіть його особисті амбіції щодо другого терміну.

Також Байден вказав на пріоритети останніх шести місяців роботи на посаді глави держави у зовнішній політиці. Американський лідер повідомив, що він має намір закінчити війну на Близькому Сході, повернути додому всіх заручників та принести мир у регіон.

Крім того, глава США докладатиме всіх зусиль для об’єднання націй, щоб зупинити агресивні плани кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо України.

Американський лідер пообіцяв зберегти Північноатлантичний Альянс сильнішим, потужнішим і згуртованішим, ніж будь-коли за всю історію НАТО.

Раніше ЗМІ дізналися, хто переконав Байдена відмовитись від боротьби за президентське крісло.

NBN

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини