5.4 C
Kyiv
П’ятниця, 20 Грудня, 2024

Кабачкова піца на сковороді – рецепт приготування
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Кабачкова піца – одна із найсмачніших страв із кабачків. Вона легка, корисна, апетитна, оригінально виглядає і до того ж дуже швидко готується.

Власним рецептом приготування швидкої піци з кабачків на сковорідці поділилася фудблогерка, яка пише в Instagram під ніком hot spicyua.

Читайте також: Хіт сезону: як приготувати смачні кабачкові оладки за 10 хвилин.

Родзинка цієї піци в тому, що її начинка буде знаходитися всередині, це така піца-пиріг з начинкою. Готувати її авторка пропонує з сиром, однак ви можете експериментувати і з іншими начинками.

Вам не доведеться нічого випікати в духовці, тому що ця піца чудово просмажується на сковорідці.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.
  • йогурт – 200 мл.
  • яйця – 1 шт.
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • рослинна олія – 2 ст.л.
  • борошно – 320 г
  • моцарела – 200 г

Читайте також: Несподівано і дуже смачно: рецепт кетчупу з кабачків від Лілії Цвіт.

Спосіб приготування:

Кабачки потрібно натерти, посолити і залишити, щоб вони пустили сік. Через 5 хвилин злийте з кабачкової маси зайву рідину і додайте до неї йогурт, яйця, посоліть і додайте цукор. В утворену масу поступово введіть просіяне з розпушувачем борошно.

З’єднавши всі інгредієнти, залишаємо тісто на 10 хвилин.

Змастіть лист пергаменту олією і викладіть на нього вологими руками трохи тіста, формуючи корж розміром у вашу сковорідку.

Читайте також: Ви захочете готувати її щодня: рецепт смачної і корисної запіканки з кабачків.

На утворений млинчик викладіть натертий сир і накрийте рештою тіста.

Смажте піцу на сковорідці, змащеній олією, на середньому вогні з двох боків.

Лайфхак від блогерки – перевертайте піцу на сковорідці за допомогою тарілки, змащеної олією.

Цікаві новини для вас:

  1. Рецепт – хіт сезону: як приготувати смачний кабачковий торт із сирною начинкою.
  2. Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок.
  3. Кабачки смачніші за м’ясо: вам захочеться готувати за цим рецептом щодня.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини