25.4 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

ДТЕК повернуло світло після обстрілів — Новини Донбасу
(news.dn.ua)

Найпопулярніші

26 та 27 липня команди ДТЕК здійснили відновлення електропостачання у п’яти районах Донецької та Дніпропетровської областей, які зазнали значних пошкоджень від обстрілів.

У Донецькій області, де тривають активні бойові дії, енергетики ДТЕК Донецькі електромережі за два дні відновили електропостачання для трьох тисяч родин у трьох районах.

 

«Попри постійну небезпеку, нашим бригадам вдалося швидко реагувати та відновити постачання електроенергії, що є критично важливим для населення в умовах конфлікту», — коментує представник компанії.

Також Дніпропетровська область, яка постійно зазнає руйнувань від дій російських окупантів, відчула значні поліпшення. Ремонтні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 3,8 тисяч сімей у двох районах області 26 та 27 липня.

Енергетики відновлюють обладнання та лінії одразу ж, як тільки отримують відповідний дозвіл від Збройних Сил України та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

Завдяки оперативній роботі команд, минулого тижня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова відновили світло для 75 тисяч родин, які залишились без електроенергії через обстріли.

Новини Донбасу

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини