25.4 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

Педофіл у Миколаєві: можливість вийти на свободу за 60 тисяч гривень!
(korabelov.info)

Найпопулярніші

39-річний миколаївець перебуває під вартою за підозрою у розбещенні дітей. Суд визначив заставу у розмірі 60 тисяч гривень, яку він може внести для звільнення з СІЗО.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зловмисник чинив розпусні дії біля дитячих майданчиків та інших місць перебування дітей. На даний момент встановлено його причетність до двох таких випадків, проте поліція перевіряє можливу причетність до інших аналогічних злочинів.

25 липня до поліції звернулася 50-річна жінка, повідомивши, що знайомий їй чоловік чинив розпусні дії щодо її 11-річної дочки. Жінка розповіла, що дізналася про це від самої дочки, яка також повідомила про розбещення інших дітей.

Правоохоронці швидко встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Ним виявився 39-річний мешканець Миколаєва.

Під час розслідування слідчі з’ясували, що від протиправних дій цього чоловіка постраждала ще одна дитина – сусідська дівчинка.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України та оголосили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 КК України “Розбещення неповнолітніх”. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі з можливим позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 60 тисяч гривень.

Корабелов.iнфо

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини