26.2 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

від початку доби на фронті було 73 зіткнення, найбільше – на Покровському напрямку
(www.radiosvoboda.org)

Найпопулярніші

На фронті від початку доби 28 липня відбулося 73 бойових зіткнення, найбільш активними російські війська були на Покровському напрямку, повідомили в українському Генштабі.

«На Покровському напрямку росіяни здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Тимофіївка, Воздвиженка, Новоолександрівка, Зелене Поле, Калинове, Іванівка, Прогрес, Желанне, Сергіївка, Новоселівка Перша і Яснобродівка. Сили оборони стримують натиск противника і відбили 16 атак, 12 боєзіткнень – тривають. Також ворог завдав шість авіаударів по районах Желанного, Іванівки і Новоекономічного», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ГУР підтвердили ураження трьох військових гелікоптерів на території РФ

За даними Генштабу, бойові зіткнення також відбувалися і досі тривають на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Краматорському, Торецькому, Курахівському, Времівському і Гуляйпільському напрямках.

Упродовж останніх місяців ситуація на лінії фронту радикально не змінюється, але на частині напрямків російські військові продовжують повільне просування. Влітку основну частину зусиль вони сконцентрували на Покровському напрямку, де намагаються перерізати стратегічно важливу для постачання українських військ на Донбасі дорогу Покровськ – Костянтинівка.

Проєкт DeepState днями повідомив, що армія Росії просунулась на так званому Очеретинському виступі на захід від Авдіївки – біля сіл Прогрес, Лисичне, Веселе і Желанне.

Радіо Свобода

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини