19.6 C
Kyiv
Вівторок, 17 Вересня, 2024

Приватна, швидка та надійна: екстрена медична допомога 24/7 в «Оксфорд Медікал», відгуки
(galka.if.ua)

Найпопулярніші

Понад 18 років національна мережа медичних клінік «Оксфорд Медікал» змінюється разом зі світовими стандартами. Але є речі незмінні. Це клятва завжди бути поруч, коли лікар потрібний пацієнту. Для екстрених випадків, коли життя і здоров’я пацієнта є під загрозою, клініка «Оксфорд Медікал» пропонує невідкладну швидку допомогу, яка працює цілодобово, включно з комендантською годиною.

Сучасне обладнання

Автомобілі швидкої допомоги клініки «Оксфорд Медікал» обладнані апаратами для проведення ЕКГ, кардіомонітором, апаратом для інтубації та штучної вентиляції легень, комплексом медикаментів для надання допомоги за гострих станів.

Усе це дає змогу мінімізувати час від звернення пацієнта до початку лікування, що є критичним у випадках невідкладних станів. Адже швидкість та точність діагностики значно підвищує шанси на успішне одужання.

Які послуги надає швидка «Оксфорд Медікал»?

  • виїзди бригад невідкладної допомоги для дорослих і дітей;
  • виїзди бригад інтенсивної терапії та реанімації;
  • транспортування хворих до медичних закладів, транспортування новонароджених; медичний супровід пацієнтів;
  • медичний супровід заходів

Хто працює в команді швидкої?

У клініці працює команда досвідчених лікарів та медичного персоналу, які мають великий досвід роботи в екстремальних умовах, пройшли спеціальну підготовку з надання невідкладної медичної допомоги та готові оперативно реагувати на будь-які ситуації.

Комфортні умови перебування

Клініка «Оксфорд Медікал» дбає про комфорт своїх пацієнтів. Усі її відділення обладнані з урахуванням сучасних стандартів, що забезпечує зручність та безпеку для пацієнтів. Затишні палати, уважний персонал та індивідуальний підхід до кожного пацієнта створюють сприятливі умови для одужання. У клініці Оксфорд Медікал відгуки пацієнтів, співробітників свідчать про високий рівень професіоналізму та якість наданих послуг.

Як викликати швидку допомогу «Оксфорд Медікал»?

Викликати приватну швидку допомогу «Оксфорд Медікал» можна за коротким номером 2044. Вона виїжджає по Києву та в передмістя.

Цілодобовий травмпункт «Оксфорд Медікал» у Києві

Також нещодавно в мережі клінік «Оксфорд Медікал» у Києві відкрився новий цілодобовий травмпункт за адресою Гришка, 1, де пацієнтам надається швидка медична допомога при ушкодженнях та травмах різних ступенів. Тут можна отримати консультацію травматолога, хірурга, реаніматолога, гастроентеролога, невропатолога, терапевта та інших фахівців, зробити рентген та необхідні дослідження. Травмпункт оснащений необхідною діагностичною системою та лікувальною базою.

Більше інформації про роботу «Оксфорд Медікал» можна дізнатися на сайті клініки.

Реклама





Galka.if.ua

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини