26.2 C
Kyiv
Неділя, 8 Вересня, 2024

В одній із бригад морської піхоти РФ сильний кадровий дефіцит

Найпопулярніші

Суттєву нестачу офіцерських та сержантських кадрів виявили українські підпільники у 810-й бригаді морської піхоти ВМФ РФ, яка бере участь у російсько-українській війні.

Про це партизанський рух українців і кримських татар АТЕШ повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У ВМФ РФ закінчився офіцерський і сержантський склади морпіхів. У наше розпорядження потрапили документи, які свідчать про те, що, наприклад, у 810-й окремій гвардійській бригаді морської піхоти така кількість вакантних посад, наче це новостворений підрозділ. У країни-агресора не залишилося ані сержантів, ані офіцерів», – ідеться в повідомленні.

Як зазначають партизани, в бригаді бракує заступників командирів і командирів відділень та взводів за всіма напрямками. Це стосується і мінометної батареї, і відділення FPV-дронів, взводів вогневої підтримки, штурмовиків, морської піхоти та зенітно-ракетних відділень.

Насправді ситуація патова, і тут описано лише малу частину з того, про що йдеться у внутрішніх документах окупантів.

Читайте також: У Євпаторію прибуває стара російська техніка – партизани

«Можемо констатувати лише те, що підрозділ абсолютно недієздатний. 70% вакантних посад – це заступники командирів і командири, без яких жодна армія навіть просто функціонувати не може, не те що перемагати. Тому в день ВМФ РФ, ми від щирого серця вітаємо з цим досягненням все керівництво РФ», – іронізує АТЕШ.

Як повідомляв Укрінформ, морпіхи РФ у Севастополі мають проблеми з набором особового складу.

ukrinform.ua

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини