19.6 C
Kyiv
Вівторок, 17 Вересня, 2024

українські захисники тримають оборону — Новини Донбасу
(news.dn.ua)

Найпопулярніші

Російська армія продовжує наступ на Торецькому напрямку, намагаючись захопити цей стратегічно важливий населений пункт. На підступах до міста тривають запеклі бої, в яких українські захисники мужньо обороняються, попри складні умови.

Як повідомив військовослужбовець Збройних Сил України Євген Ієвлєв в ефірі телеканалу «Еспресо”, на деяких ділянках фронту українські війська змушені були відступити через посилення атак противника.

 

Однак захисники зуміли зупинити просування окупантів поблизу Торецька.

 

»Тактична ситуація дещо змінилась і пішла не за планом. Ми замінували одну ділянку перед собою, але ворог прорвав фланг і обійшов з іншого боку. Це змусило нас швидко переорієнтуватися. Це вже більше військова імпровізація, ніж підготовлена ​​тактична оборона”, – зазначив Ієвлєв.

 

На захоплення Торецька російські війська кидали переважно штурмові групи, що свідчить про рішучість ворога будь-якою ціною здобути контроль над містом. Українські захисники роблять все можливе для стримування противника, але іноді їм не вистачає боєкомплекту, що ускладнює ситуацію.

 

Зазначимо, що російська армія активно веде наступ і на інших напрямках, зокрема на Покровському, де нещодавно було захоплено Новогродівку. Військове керівництво України ухвалило рішення вивести війська з цього міста через його невигідне географічне положення.

Новини Донбасу

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини