21.3 C
Kyiv
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Зеленський розповів, від яких країн залежить дозвіл на атаки по РФ
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Дозвіл на атаки Україною західною далекобійною зброєю по Росії залежить від чотирьох держав. Київ розраховує отримати схвальну відповідь.

Про це йшлося у виступі президента Володимира Зеленського на спільній пресконференції з прем’єр Ірландії Саймоном Гаррісом, який прибув в Україну.

За словами глави держави, вирішення відповідного питання залежить від Сполучених Штатів, Британії, Франції та Німеччини.

“Лише ці чотири країни або надають, або здатні надати саме ту далекобійну зброю, яка нам може допомогти виштовхнути Росію з нашої території та зберегти життя цивільних людей у всіх містах: Полтаві, Львові, Харкові, Києві, Дніпрі, Кривому Розі”, – заявив він.

Президент у виступі звернувся до цих країн із закликом надати такий дозвіл, адже від цього рішення залежать потенціал України у вирішенні низки проблем.

Нагадаємо, раніше глава Міністерства оборони Рустем Умєров на зустрічі з британським міністром оборони Джоном Гілі наголосив на необхідності застосування далекобійної зброї для ударів по військових об’єктах в Росії.

Також ми писали, що Україна передала Адміністрації Президента США список ймовірних військових об’єктів в РФ, по яких може бути застосована далекобійна зброя.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини