23.7 C
Kyiv
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Ураження дронами складу боєприпасів у Воронезькій області є роботою СБУ – джерела
(www.radiosvoboda.org)

Найпопулярніші

Ураження складу боєприпасів і військової техніки в селі Солдатське Острогозького району Воронезької області є наслідком роботи ударних безпілотників СБУ, підтвердили Радіо Свобода 7 вересня поінформовані джерела у спецслужбі, неназвані, бо не уповноважені коментувати ситуацію офіційно.

На цей момент на об’єкті зафіксовано чотири осередки потужної пожежі, детонація боєприпасів триває і досі. Місцева влада проводить термінову евакуацію жителів прилеглих населених пунктів.

«СБУ продовжує системну роботу зі створення демілітаризованої зони в прилеглих до України областях РФ. Військові аеродроми, склади з боєприпасами та об’єкти інфраструктури, які працюють на війну в Україні, є законними цілями», – повідомило поінформоване джерело в СБУ.

Уночі 7 вересня у Воронезькій області РФ через повітряну атаку розпочалася пожежа на складі боєприпасів. Губернатор Олександр Гусєв стверджував, що дрон був «виявлений і пригнічений», але через падіння безпілотника «виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети, розпочалася детонація». Спочатку Гусєв повідомив про евакуацію «до сусіднього населеного пункту» жителів одного села. Але згодом губернатор написав, що евакуюватимуть уже кілька сіл.

Радіо Свобода

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини