19.6 C
Kyiv
Вівторок, 17 Вересня, 2024

В Латвії впав російський безпілотник – що відомо, чому розбився
(news.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

Країни НАТО занепокоєні частими “візитами” дронів РФ в їх повітряний простір

В Латвії впав російський військовий безпілотник, який мав атакувати Україну, проте залетів на територію іншої держави. У країні розпочато розслідування.

Про це заявив латвійський президент Едгар Рінкевичс в соцмережі Х (Twitter). Як зазначив голова держави, у суботу, 8 вересня, у східній частині країни розбився російський військовий БПЛА.

“Вчора на сході Латвії розбився російський військовий безпілотник. Триває слідство. Ми в тісному контакті з нашими союзниками”, — написав Рінчевичс.

За його словами, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росії все сильніше зростає напруження на східному фланзі НАТО. Адже дедалі більше російських ракет та дронів порушують міжнародний повітряний простір.

Зауважмо, що в ніч на 8 вересня Росія вчергове атакувала Україну дронами. Деякі з них порушили повітряний простір Румунії. При цьому дрони літали у міжнародному повітряному просторі країни НАТО майже годину і їх не збили. Так, у Повітряних силах ЗСУ повідомили, що дрони опинились над Румунією о 02:49 і покинули території країни о 03:41.

Нагадаємо, що у Польщі зробили заяву щодо збиття російських ракет та дронів. Країни НАТО, в які влітають російські безпілотники мають їх збивати, адже вони становлять загрозу для безпеки держав.

Раніше “Телеграф” розповідав, що більшість поляків підтримує збиття Польщею російських ракет.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини