4.3 C
Kyiv
Середа, 18 Грудня, 2024

Млинці “1000 дірочок”! Без дріжджів! Вся справа в 1 інгредієнті! За цими пропорціями завжди виходять!
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніші

Тісто в звичайних млинцях на соді виходить пухнасте, з мільйоном бульбашок, наче я його робила на дріжджах. Дірочок у цих млинцях не менше, ніж у марокканських, а самі млинці виходять дуже ніжні, мереживні, і звичайно ж незрівнянно смачні. А щоб вийшли саме такі млинці, необхідно дотримуватись послідовності додавання інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Кефір – 300 г
  • Яйце – 3 шт
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сіль – 0,5 ч. ложки
  • Сода – 1 ч. ложка без верху
  • Борошно – 200 г
  • Окріп – 150 – 200 г
  • Олія – 2 ст ложки

Приготування:

Вбиваємо в чашу яйця, додаємо до них кефір, сіль, цукор і перемішуємо. Я робитиму несолодкі млинці, тому додаю всього 1 ст ложку.

Тепер додаємо просіяне борошно і знову перемішуємо. На даному етапі тісто має вийти як на оладки.

А ось тепер додаємо в тісто одну чайну ложку без верху соди, перемішуємо і відразу вливаємо в чашу окріп, постійно розмішуючи тісто, щоб воно не згорнулося.

Коли соду додаємо наприкінці, тісто робиться просто пухнасте. Подивіться скільки бульбашок у тісті, не менше ніж у дріжджовому. Ну а в самому кінці додаємо пару столових ложок олії.

Відразу починаємо пекти млинці.

Печемо млинці на добре розігрітій сковороді. Щоб млинці вийшли з ще більшою кількістю дірочок, необхідно, щоб дно сковороди було товсте, а вогонь під сковорідкою вищий за середній. Наливаємо на сковороду тіста стільки, щоб дно сковороди вкрилося тонким шаром.

З одного боку млинці печуть буквально 15 – 20 секунд, потім перевертаємо млинець на інший бік і печемо його ще секунд 10.

Таким чином печемо всі млинці. Якщо ви колись пекли млинці на дріжджах, то ви побачите, що ці млинці дуже схожі на дріжджові.

Lady

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини