14.3 C
Kyiv
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Очікують на приїзд понад 50 тисяч прочан: на Рош га-Шана в Умані міграційники працюватимуть у посиленому режимі | Про Все
(provce.ck.ua)

Найпопулярніші

Очікують на приїзд понад 50 тисяч прочан: на Рош га-Шана в Умані міграційники працюватимуть у посиленому режимі | Про Все  (provce.ck.ua)

З початку вересня на Черкащину почали прибувати паломники-хасиди на святкування єврейського Нового року — Рош га-Шана, який цьогоріч відзначають у жовтні.

Із робочим візитом місто Умань відвідав начальник Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби Андрій Кочерга.

Спільно з працівниками Уманського відділу ЦПМУ ДМС відвідали квартал, де проживають хасиди, могилу засновника брацлавського хасидизму цадика Нахмана і разом із правоохоронцями обговорили спільні заходи. Головні акценти наради: безпекова складова перебування іноземних паломників та контроль за дотриманням ними законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

За попередньою інформацією, нині до Умані прибуло до півтисячі хасидів, масовий приїзд планується вже з наступного тижня, тому міграційна служба разом з правоохоронними органами переходять на посилений режим роботи.

Цього року в Умані очікують на приїзд понад 50 тисяч прочан.

За інформацією Міграційної служби Кіровоградщини та Черкащини