23.7 C
Kyiv
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

громаду на Чернігівщині обвила димова завіса – ЧЕline |
(cheline.com.ua)

Найпопулярніші

Жителі Менської громади скаржаться на велике задимлення, що ні на вулицю вийти, ні вікно відчинити. Звідки дим і що горить, намагалися з’ясувати в Менській міській раді.

«Задимлення в нас дуже значне. Я поспілкувався з колегами з сусідніх громад. У Сосниці задимлення немає взагалі. У Корюківці аналогічне задимлення з нами. У Сновську менше задимлення, у селищі Березна немає.

Офіційної інформації від ДСНС, що горить, у нас немає. За неофіційною інформацією, горять торф’яники в Семенівській і Сновській громадах. Знову ж таки, староста села Макошине мені сказала, що вчора дуже великий дим ішов зі сторони Задесення», – в коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Олександр Карпенко, завідувач сектора оборонної роботи, цивільного захисту населення та роботи з правоохоронними органами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць із Чернігівщини пише книжку про армію та військові будні

Водночас він запевнив, що в Менській громаді нічого не горить. Хіба що вночі було загоряння очерету біля очисних споруд, але його локалізували, і настільки великого диму від цього не може бути.

Нині людям радять зачинити вікна, мінімізувати перебування на вулиці, пити більше води, якщо є очищувач повітря, то увімкнути його на максимум.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото – Менщина

ЧEline

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини