0
Українська співачка Наталія Могилевська вирішила поділитися із шанувальниками рецептом сезонної страви. На своїй сторінці в інстаграмі знаменитість підказала, що можна зробити з яблук тим, хто зараз сидить на веганській дієті.
Наталія розмістила ролик, у якому знято процес приготування шарлотки без борошна, яєць та цукру. Для приготування дієтичної випічки за рецептом Могилевської знадобляться такі інгредієнти:
- 2 яблука середнього розміру
- Вівсянка довгого варіння – 125 гр
- Вода – 125 мл
- Мед 75 гр
- Псиліум – 5 гр (за бажанням, дає більше в’язкості)
- Кориця – 0.5 ч.л
- Сода на кінчику ложки
- Лимонний сік – 1 ст.л
- Олія рослинна – 15 мл
Приготування:
Вівсяні пластівці довгого варіння подрібнюємо у блендері. Яблука нарізаємо тонкими шматочками. Сорт яблук будь-який. Перекладаємо їх у тарілку та збризкуємо лимонним соком. Змішуємо у глибокій ємності всі сухі інгредієнти. У складі є псиліум – це лушпиння подорожника. Її можна і не додавати. Кориця за смаком, щіпка солі, сода, олія та вода. Додаємо мед чи будь-який солодкий сироп (наприклад, сироп агави). Швидко вимішуємо тісто, зволікати не можна, оскільки воно густіє. Форму змащуємо олією, викладаємо частину тіста, далі яблука, знову тісто та другий шар яблук. Відправляємо в духовку випікатися за температури 180° на 50 хвилин. Перевіряйте готовність.
Переглянути цей допис в Instagram