22.6 C
Kyiv
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

“Смотри какая Ты умная”: в Миколаєві водій обурив пасажирку хамством і агресією
(korabelov.info)

Найпопулярніші

Жителька Миколаєва обурена поведінкою водія комунального автобусу на маршруті №91 (держномер ВЕ 4935 ЕО): у соцмережах з’явилося повідомлення про випадок хамства та непрофесійної поведінки. Жінка, що рідко користується громадським транспортом, описує ситуацію, коли, оплативши проїзд купюрою в 20 грн, натрапила на агресивну реакцію водія. Він, не маючи решти 8 грн, грубо звернувся до неї і відмовився одразу повернути здачу.

Дала водію 20 грн, на що отримала купу агресії... Як мені сказали – де я ТОБІ візьму 8 грн, постоїш і почекаєш… Я не відразу навіть зрозуміла, чому всім дають здачу, а я так і стою в проході… На що я попросила дати 5 грн і я присяду… Водій став тикати мені і сказав: “Смотри какая Ты умная”, — пише жінка.

Вона зазначає, що якби була гостею міста, то склалося б вкрай негативне враження про громадський транспорт і загалом про Миколаїв.

Користувачка закликала відповідальні служби звернути увагу на інцидент і провести роз’яснювальну бесіду з водієм, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Нагадаємо, ми писали про цей же автобус:
“Несправність гальмівної системи”: миколаївці збентежені технічним станом автобуса на маршруті №91

Корабелов.iнфо

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини