Рятувальники допомогли мешканцю Оріхова

Днями, 18 вересня, медики ДСНС надали допомогу 87-річному мешканцю Оріхова. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Читайте також: У Запоріжжі під час пожежі загинув чоловік – подробиці

Зазначається, що медики ДСНС надали допомогу одній людині та транспортували 87-річного мешканця Оріхова до лікарні. Після огляду лікарями перевезли його додому.

Загалом у Пологівському районі через обстріли виникло дві пожежі – у Гуляйполі рятувальники загасили будинок на площі 45 кв м і суху траву на площі 1 га, у Преображенці – суху траву на площі 500 кв м.

Також сапери знищили один уламково-фугасний касетний елемент боєприпасу від реактивної системи залпового вогню «Ураган», одну мінометну міну, один артснаряд калібру 152 мм, сім гранатометних пострілів, 19 підривників та один саморобний вибуховий пристрій у Запорізькому та Василівському районах.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі палала багатоповерхівка. Під час пожежі надзвичайники вивели на свіже повітря літню жінку, ще п’ятеро людей вийшли самостійно.

Ми писали, що в Україні зафіксували рекордну кількість лісових пожеж через російські обстріли – яка ситуація на Запоріжжі.