4.3 C
Kyiv
Середа, 18 Грудня, 2024

Не можу наїстись цієї смакоти! Готую по 3 рази на тиждень! Тарт з кремом і полуницею
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніші

Готую неймовірно смачний легенький тарт із заварним кремом та полуницею Готується просто, легко та із простих інгредієнтів!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 100 г вершкового масла
  • 50 г цукру
  • 200 г борошна
  • 50 мл води

Крем:

  • 2 яйця
  • 40 г цукру
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • 400 мл молока
  • 100 г білого шоколаду

Сироп:

  • 10 г желатину + 60 мл води
  • 2 ст. л. цукру
  • 100 мл води
  • 300г полуниці

Приготування:

Крем:

В каструлі з товстим дном змішую яйця, цукор і крохмаль.

Вливаю молоко, перемішую і ставлю на вогонь, постійно помішуючи, доводжу до загустіння.

Гарячий крем переливаю до білого шоколаду, перемішую до однорідності. Накриваю плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись.

Тісто:

До борошна додаю цукор і вершкове масло, руками перетираю у крихту.

Вливаю воду і замішую руками тісто.

Беру форму діаметром 22 см. і розподіляю тісто по формі.

Поверх тіста викладаю лист пергаменту і насипаю будь-який вантаж, у мене це горох з макаронами.

Випікаю у розігрітій духовці до 170 градусів 10 хвилин, потім вантаж забираю і випікаю ще 15 хвилин. Повністю охолоджую у формі, перекладаю на тарілку.

Викладаю поверх увесь крем. Кладу у холодильник.

Полуниці промиваю, нарізаю і викладаю на крем.

Сироп:

Желатин заливаю водою і даю набухнути. Воду і цукор доводжу до кипіння і додаю набухший желатин. Добре все перемішую і сиропом заливаю зверху тарт, ставлю ще в холодильник на 20 хвилин,  хай смакує!

Lady

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини