Є чимало способів загорнути яблука в тісто: трикутники і конвертики, яблучні троянди чи штруделі. Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати цікавий осінній десерт – яблучні кружальця у листковому тісті, які готуються всього за 15 хвилин і мають незвичайний вигляд. До того ж цей рецепт вдасться кожному, бо він дуже простий.
Як приготувати яблучні кружальця у листковому тісті, Ектор розповів у новому відео на своїй сторінці в Instagram.
Читайте також: Розпочинається сезон глінтвейну: як приготувати смачний “осінній суп” вдома.
“У світі десертів є рецепти, які миттєво повертають нас у дитинство. Цей – один із таких! Та ще й готується всього за 15 хвилин!”, – розповів Ектор Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
Читайте також: Хіт осені: як приготувати смачне гарбузове лате як в Starbucks.
Спосіб приготування:
1. Яблука нарізаємо кільцями і вирізаємо з них серцевину.
2. Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо листкове тісто. Ріжемо його на смужки.
3. Загортаємо яблучні кільця у тісто, змащуємо жовтком, посипаємо цукром і корицею.
4. Викладаємо на застелене пергаментом деко і випікаємо в розігрітій духовці до готовності.
- Раніше ми розповіли, як приготувати швидкий цибулевий пиріг, якому в Швейцарії присвятили ярмарок.
- Читайте також на theLime, як приготувати простий пиріг з яблуками.