Запікаємо рибу з цвітною капустою і сиром
Рецептом риби по-французьки поділилась на сторінці у фейсбуці “ПХ (правильне харчування.Кулінарія. Консервація. Випічка” адміністратор групи і кулінарна блогерка Ірина.
Читайте також: Страва з одеським присмаком – як приготувати смачний форшмак за улюбленим рецептом Євгена Клопотенка
Що потрібно:
– філе будь-якої риби 600-700 г
– цвітна капуста
– цибуля – 1 шт
– помідори – 2 шт
– майонез – 4-6 ст.л
– сир – 200 г
– сіль, перець за смаком.
Як готувати
Філе риби солимо, перчимо, додаємо сік лайму або лимону. Відставляємо маринуватися.
Тим часом цвітну капусту ріжемо шматочками товщиною 1 см, розрізаємо навпіл і кладемо на деко, солимо і перчимо. На капусту кладемо тертий сир, філе риби, змащуємо гірчицею в зернах, тонко нарізану цибулю, помідори, нарізані кільцями, тертий сир, зверху робимо сіточку з майонезу.
Читайте також: Смачна риба у фользі — як запекти за рецептом Володимира Ярославського
Ставимо в духовку 180 градусів на 35 хвилин.
Смачного!
Ми писали, як приготувати незвичайну лазанью з баклажанів.