Запікаємо рибу з цвітною капустою і сиром

Рецептом риби по-французьки поділилась на сторінці у фейсбуці “ПХ (правильне харчування.Кулінарія. Консервація. Випічка” адміністратор групи і кулінарна блогерка Ірина.

Читайте також: Страва з одеським присмаком – як приготувати смачний форшмак за улюбленим рецептом Євгена Клопотенка

Що потрібно:

– філе будь-якої риби 600-700 г

– цвітна капуста

– цибуля – 1 шт

– помідори – 2 шт

– майонез – 4-6 ст.л

– сир – 200 г

– сіль, перець за смаком.

Як готувати

Філе риби солимо, перчимо, додаємо сік лайму або лимону. Відставляємо маринуватися.

Тим часом цвітну капусту ріжемо шматочками товщиною 1 см, розрізаємо навпіл і кладемо на деко, солимо і перчимо. На капусту кладемо тертий сир, філе риби, змащуємо гірчицею в зернах, тонко нарізану цибулю, помідори, нарізані кільцями, тертий сир, зверху робимо сіточку з майонезу.

Читайте також: Смачна риба у фользі — як запекти за рецептом Володимира Ярославського

Ставимо в духовку 180 градусів на 35 хвилин.


Смачного!

Ми писали, як приготувати незвичайну лазанью з баклажанів.