4.3 C
Kyiv
Середа, 18 Грудня, 2024

Як я роблю пиріжки Без дріжджів, які довго Не Черствіють і дуже Пухкі!
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніші

Сьогодні готую смачні, швидкі пиріжки без дріжджів на кефірі. Начинку можна вибирати на свій смак. У мене це буде картопля з капустою.

Інгредієнти:

Тісто:

  • 2 яйця
  • 0,5 ч. л. соди
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. олії
  • 500 г кефіру
  • борошно

Начинка:

  • квашена капуста
  • картопля
  • сіль, перець
  • свіжий кріп
  • цибуля

Приготування:

Начинка:

Квашену капусту варю до готовності.

Відварюю почищену картоплю до повної готовності і перетворюю у пюре, додаю сіль та перець чорний.

Тісто:

Змішую яйця з содою, сіллю, цукром. Додаю олію і знову перемішую. Вливаю кефір і гарно перемішую. В декілька етапів всипаю борошно.

Замішую тісто, має бути м’яким та не липнути до рук. Кладу у миску, накриваю плівкою та залишаю відпочивати.

До золотистого кольору обсмажую дрібно порізану цибульку.

Капусту нарізаю дрібніше.

Змішую в одній мисці квашену капусту, підсмажену цибульку та картоплю.

Додаю за бажанням подрібнений кріп і сіль та все гарно перемішую.

Розкачую тісто у пласт, вирізаю склянкою кружечки накладаю начинку та формую пиріжку, щільно защіпаючи тісто.

Обсмажую на олії до золотистого кольору з обох боків.

Смачного!

Lady

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини